jom click

Tuesday, October 19, 2010

Blogger tegar

Hi olls..morning....d pagi rabu ni..biase la..takde keje g...so, update blog la..hihihi...Bos takde....:-)

Aku skang dh jd blogger tegar..suma nye gara2 adzura yg suggest..tp bkn ape pon..sj jek..seronok gak berkongsi citer ngan org lain...tp takde la smpai kisah2 yg tak sepatutnye di siarkan..hehehhe...ade cite kita leh kongsi..ade cite kita kena rahsia....


So, hari rabu....mmm...ape yg menarik ye...??nothing..as usually, pagi2 bgn g keje..even office hrs aku kul 8am, tp aku ttp smpai ofis kul 9am..hahahaha...mmg aku seorg bekerja yg cemerlang....

Bos aku still in Penang for meeting, so hari ni pon aku keseorangan d ofis ni...nk harap staff yg lg sorg tu???haiih..ntah mana lak dia ilang ari ni..smlm 2 ari dh MC...ari ni takde dgr khabar pon...tanak keje, ko punye psl la...mls aku nk layan dah...keje tak bnyk mana pon, gaji bnyk....eeeeeeeeee....tension tgk perangai dia..!!! nasib la dulu bapak dia bnyk tolong aku...( tolong bg projek buat side income..) klu tak, mmg dh lama aku soh Barry Pecat dia..!!...perangai takle blah!!..


nasib2..aku dpt staff yg camni...dulu ade sorg lg staff..tp dh benti dah..elok pon..perangai lebih kurg yg ni jugak..yela, sepupu..mana tak nye..tak phm aku, gaji nk bnyk..tp dok ofis bkn buat keje...main game Farmville kt Fb tu..aku pon main gak dulu, tp takde la smpai tak buat keje lgsg..skang ni pon aku jd blogger ni, still keje aku tak terjejas...

Come on la...ade masa, bole klu nk entertainment skit..tp klu time keje, harusla komited...tak phm btol...nasib dh benti...ni tggl lg sorg malaun ni..ape la nasib aku dpt colleague yg cenggini....tolong la Barry ...pas ni klu nk cari staff biar la aku yg cari....sesuai ngan jiwa aku...leh masuk ngan perangai aku..ni tak...,menyusahkan aku lg ade la.....


So, tak mau la citer psl dia lg..menyakitkan hati...!!kita citer psl lain la ek...

hmm...aku still tak brp pandai lg, bab2 nk mencantikkan blog ni..still learning..tp cam ade problem jek PC ofis aku ni...time aku nk buat HTML takle nk save..haihh...ape problem ntahla...aku nk masuk gmbr header pon takle..so, aku cantikkan yg mana basic je dulu..heran..yg tu bole plak..klu aku nk post citer, aku download gmbr, leh jugak...tp kenapa bila aku nk setting blog aku takle insert gambar..????pelik dan heran...musykil....


@ aku ni mmg tak pndai buat...??ish3...mustahil...takkan la aku tak reti baca kot...no..no..no...mesti ade some prblm kat sini...kengkawan....sape2 leh tolong takk???



Takpela...nnti klu aku dh teror, n PC takde prblm, aku akan cantikkan blog  aku ni ye....
K la...i nk smbung keje...byee........

2 comments:

  1. oiit..dh cantik dah..tapi advertisment ko tu la.. belah kanan .. xkuar..

    ReplyDelete
  2. uhh bos takde... ko le bos.. hehehehehe

    ReplyDelete